Op 18 juni beleefden ongeveer 80 scootmobielrijders een bijzonder feestelijke dag!

Zij reden een prachtige tocht van 15 of 25 km. door Deventer en de directe omgeving en genoten met volle teugen van de 8ste Nationale Scootmobiel Dag die georganiseerd werd door de Gehandicaptenraad Deventer, met medewerking van heel veel vrijwilligers.

Wij zijn blij dat het weer geen afbreuk aan de dag heeft gedaan en dat de tochten veilig zijn verlopen!

De start kreeg een zeer vrolijk begin door de presentatie van het Scootmobiel Routeboek. Het eerste exemplaar werd aangeboden door Wilma Kok, Voorzitster van Scootmobielvereniging de Deventer Stokvisrijders, aan Wethouder Margriet de Jager. Het tweede mocht VVV Directeur Hein te Riele in ontvangst nemen.

Met dank aan de Werkgroep die het boek heeft gerealiseerd, 17 sponsoren en 40 vrijwilligers zijn we bijzonder trots op het Routeboek!

Wij hopen dat alle scootmobielgebruikers van Deventer e.o. het boek aanschaffen en vooral: dat zij er op uitgaan en genieten van de 25 aangeboden routes.

Met vragen kunt u terecht per e-mail op het secretariaatsadres van de Scootmobielvereniging: wilma@binnendijk.com

Tot slot willen wij u graag wijzen op de website van de Stentor, waar u een artikel en een korte video vindt die zeer de moeite waard zijn.

Hiervoor bedanken wij de redactie van de Stentor.

http://www.destentor.nl/regio/deventer/8950985/Succesvolle-Nationale-Scootmobieldag-in-Deventer.ece?startshow=null&startSlide=null